Tuesday, 12 June 2012

just copy and paste

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 2:00 pm
 
hahahaa.. mr s mls nk tep.. copy n paste jek.. tp meaning full k.. keep reading k.. heeeeee
 
The Story!!
prmpuan: awk... Knp awk xpenah ajak sy tngok wayang atau klua jlan2 mcm psangan lain?
Lelaki: saje ...
Prmpuan: saje ke atau awk mlu nak kluar dgan sy ?
Lelaki: mane ada.
Prmpuan: knp kta xpena bgayot mlam2 mcm psangan lain .
Lelaki: sbb sy nak jimat kredit .
Prempuan: sampai hti awk kan? knp ye kwn sy pgel kkasihnya ''SAYANG'' tp awk xpena pun pggil sy ''SAYANG'' ? 
Lelaki: geli lah prkataan tu , nak termuntah.

Perempuan trsbut trus mrajuk slpas mmbaca ayt2 kkasihnya . Bberapa minit kemudian dia mnerima satu msej .
Lelaki: sy x penah ajk awk klua tngok wyang ngan jalan2 sbb bila kta dah kwin . Awk xkan rse boring nak klua dgn sy dan sy nak saat tu nt mnjd kngan kte yg pling romantik dlam hidup sy . Lagipun , bukan ke xelok kalo klua bdua duaan ? Mcm2 bole trjadikan? Sy xnak gayot dgn awk mlam2 bkn sbb sy nak save kredit ke ape tp sy xnak dri sy hanyot dgr suara mrdu awk . Biarlah sy mndgarnya pd mlm ptama kita nt spaya sy akan lbih mghargainya . Sy xpgil awk syg bkn sy geli nak pgil tp biarlah sy pgil awk 'SAYANG' bila kte jd suami isteri nt krne awk xkan rse bosan mndgarnya dan dpt mnjga hti sy dri tergoda dgan hsutan syaitan . Sy sngat mncintai awk dan sy jnji suatu hari nt awk akn mrasa apa yg org lain rasa skrg stelah kta sah mnjd suami isteri

Permpuan: smbil mngis trharu , brkata 'terima kasih bakal suamiku . Aku amat mnyintaimu . Ya ALLAH satukan lah kami dalam ikatan yg sah....

1 00 berkongsi pendapat:

eintan nurfuzie on 13 June 2012 at 10:35 said...

gd luck
moh join
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mr Syahmi & Mrs Shahiera for ever! Copyright © 2012 Design and Graphic by Mr Syahmi and Mrs Shahiera Template