Thursday, 21 June 2012

Jom Ramai Join Contest!!

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 10:39 pm 1 00 berkongsi pendapat
CONTEST: MUKA MARAH PALING CUTE!


nk join click banner kat ats tu^



HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI:




PEMENANG UTAMA

# 1 helai tudung dari butik pinkku
# 1 animated header..(ikot selera korang)
# full title sidebar bergambar..(ikot selera korang)
# 1 album international (inggeris) mp3..(boleh pilih)
# topup RM10 (digi/celcom/maxis)

PEMENANG KE-2

# 1 helai tudung dari butik pinkku
# 1 header transparent biasa..(ikot selera korang)
# 1 album international (inggeris) mp3..(boleh pilih)
# topup RM5 (digi/celcom/maxis)

PEMENANG KE-3

# 1 helai tudung dari butik pinkku
# 1 album international (inggeris) mp3..(boleh pilih)
# topup RM5 (digi/celcom/maxis)

SAGUHATI

# topup RM5 untuk orang..(digi/celcom/maxis)



nota kaki:
jom lor join rmai2.. nie hasil mr & mrs s sndri tau!
first time wat contest!
marilah kte sme2 rmai2kn meyertainy..
hadiah lumayan!!
join2!! heeeeeee

Monday, 18 June 2012

Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 1:50 pm 0 00 berkongsi pendapat

klik banner untuk menyertai..

Sunday, 17 June 2012

tips elakkan MENGANTUK!

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 9:22 pm 0 00 berkongsi pendapat
anda mengantuk ketika belajar??

tak perlu buat begini>

atau begini>
hahahahah
tu semua cara-cara annoying..
so korang
boleh try tips di bawah:
1. Sila BELI GULA2 GETAH dengan kuantiti yang mencukupi. bila lecture start jer,makansekaligus 2 biji gula getah serentak. Apabila mulut aktif mengunyah, kita akan susah nak ngantuk.Amalan ini saya telah praktikkan kepada seorang kawan saya yang mudah sangat mengantuk.Lecturer baru start mengajar kat depan,dia dah menguap. Saya fikir punya fikir, lantas untuk kelas seterusnya sy pun beli chewing gum yang bewarna warni khas untuk dia,memang berkesan usaha ni. Dia dah tak ngantuk malah lebih bersemangat lagi.Betul atau tidak anda kena cuba sendiri..hehe
2. bawaklah SEBOTOL air masak. otak kita ni 80% air. Kita rasa ngantuk sebab oksigen kurang ke otak, walaupun hidung kita tak berhenti henti bernafas. bila minum air,bandalir badan kembali seimbang. Ini akan mengurangkan rasa mengantuk. Berapa ramai yang sanggup buat tips no 2 ni sila angkat tangan? tengok orang cina, rajinbawak air.orang melayu ni susah sangat. bajet macho/cantik la. dah..dah..jangan malu. Beli botol air yang cantik,letak dalam beg. OK?
3. Bila ngantuk dalam kelas, selepas cuba menahannya tapi ternyata gagal, maka sila keluar dari bilik kuliah dengan serta merta!!bukan untuk balik umah atau tido, tapi untuk ke tandas dan basuh muka. InsyaAllah tak ngantuk dah lepas ni.
4. kalau ngantuk lagi setelah melakukan ketiga-tiga perkara di atas,suruh kawan sebelah urutkan bahu dan belakang. Tapi ingat,jangan sekali-kali urut leher atau belakang kepala kerana ini akan menyebabkan kawan anda tido lebih lena.

1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 11:00 am 3 00 berkongsi pendapat

nk join??


Tutup: 16 JULAI 2012

Tag
Syahmi Meon

Saturday, 16 June 2012

Contest: Edit Picture Paling Cantik

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 2:44 pm 9 00 berkongsi pendapat
 
click banner untuk join yer ^_^..

ini pic yang kami pertaruhkan:









kami tag:
SYAHMI MEON
E-RA PASHA

Friday, 15 June 2012

SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 5:23 pm 0 00 berkongsi pendapat
ok kami nk try join segment ini..
pic ini di edit oleh mr S heee..
ni pic kami>

(click untuk tumbesaran)


haha tu diaa poster kami..
nantikan kemunculannya!!

picit sini untuk menyertai juga~
tamat: jam 12 malam ini

Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 1:52 pm 12 00 berkongsi pendapat
nk join sila click banner k~

tag:
era pasha
syahmi
su

Thursday, 14 June 2012

Segmen : BlogList Jun 2012 by Mizz Wenn

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 10:25 pm 2 00 berkongsi pendapat

nak join jugak?
klik sini

Express Your LOVE?

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 6:26 pm 0 00 berkongsi pendapat
mr s nk bg cre2 mcm ne nk expresskn rse syg korg kat psgn korg
gok lor mcm dlm gmbr2 nie...





sweetkn?? 
slmt mencube guys!
sekian...

Wednesday, 13 June 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS VERSI XTRA

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 10:30 am 2 00 berkongsi pendapat

jom join??



18 june 2012


tag
syahmi meon
e-ra pasha

Tuesday, 12 June 2012

just copy and paste

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 2:00 pm 1 00 berkongsi pendapat
 
hahahaa.. mr s mls nk tep.. copy n paste jek.. tp meaning full k.. keep reading k.. heeeeee
 
The Story!!
prmpuan: awk... Knp awk xpenah ajak sy tngok wayang atau klua jlan2 mcm psangan lain?
Lelaki: saje ...
Prmpuan: saje ke atau awk mlu nak kluar dgan sy ?
Lelaki: mane ada.
Prmpuan: knp kta xpena bgayot mlam2 mcm psangan lain .
Lelaki: sbb sy nak jimat kredit .
Prempuan: sampai hti awk kan? knp ye kwn sy pgel kkasihnya ''SAYANG'' tp awk xpena pun pggil sy ''SAYANG'' ? 
Lelaki: geli lah prkataan tu , nak termuntah.

Perempuan trsbut trus mrajuk slpas mmbaca ayt2 kkasihnya . Bberapa minit kemudian dia mnerima satu msej .
Lelaki: sy x penah ajk awk klua tngok wyang ngan jalan2 sbb bila kta dah kwin . Awk xkan rse boring nak klua dgn sy dan sy nak saat tu nt mnjd kngan kte yg pling romantik dlam hidup sy . Lagipun , bukan ke xelok kalo klua bdua duaan ? Mcm2 bole trjadikan? Sy xnak gayot dgn awk mlam2 bkn sbb sy nak save kredit ke ape tp sy xnak dri sy hanyot dgr suara mrdu awk . Biarlah sy mndgarnya pd mlm ptama kita nt spaya sy akan lbih mghargainya . Sy xpgil awk syg bkn sy geli nak pgil tp biarlah sy pgil awk 'SAYANG' bila kte jd suami isteri nt krne awk xkan rse bosan mndgarnya dan dpt mnjga hti sy dri tergoda dgan hsutan syaitan . Sy sngat mncintai awk dan sy jnji suatu hari nt awk akn mrasa apa yg org lain rasa skrg stelah kta sah mnjd suami isteri

Permpuan: smbil mngis trharu , brkata 'terima kasih bakal suamiku . Aku amat mnyintaimu . Ya ALLAH satukan lah kami dalam ikatan yg sah....

x tau nk kte ap?

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 8:58 am 3 00 berkongsi pendapat
 
hahaha
mr s nk bg korang gok pic2 nie sume


 done!
sweetkn??
sekian..

Sunday, 10 June 2012

Saya nak masuk blogslist cheese + cheese

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 12:23 pm 1 00 berkongsi pendapat
http://i1184.photobucket.com/albums/z339/shahieraseni/salam.gif


http://i1184.photobucket.com/albums/z339/shahieraseni/sign.png

'segmen : up kan follower bawah 700 by Zati

Posted by Mr Syahmi & Mrs Shahiera at 12:20 pm 7 00 berkongsi pendapat
http://i1184.photobucket.com/albums/z339/shahieraseni/salam.gif
jom join.




follower 10




tag
e-ra pasha
http://i1184.photobucket.com/albums/z339/shahieraseni/sign.png
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Mr Syahmi & Mrs Shahiera for ever! Copyright © 2012 Design and Graphic by Mr Syahmi and Mrs Shahiera Template